01/03/2024

De bedste apps til bilsport entusiaster

Er det ikke fantastisk, at vi i dag kan bruge vores telefoner til at finde alt fra https://www.kampagnekode.org/ til enhver app, du kan komme i tanke om? Der findes en app til stort set hvad som helst nu til dags, fra vejrudsigten, til musik, til spil og apps, og det gælder naturligvis også til motorsport. Vi har samlet de bedste motorløb apps, så du kan downloade dem og selv vurdere om de er noget for dig. 

 

Formel 1 apps

Hos Formel 1 har de haft travlt med at designe applikationer til fans af sporten. Derfor kan du ikke blot downloade en men tre forskellige apps af Formula One Digital Media Limited. Dem kan du læse om nedenfor. 

F1 Race Guide

Først og fremmest kan du downloade app’en ”F1 Race Guide”, der blandt andet findes til iOS. Her er der tale om en guide til alle de 21 forskellige racerbaner i F1. Du kan bruge dine fingre til at tjekke de interaktive kort over banerne. Desuden kan du læse om guides til de lokale områder og få tips og tricks til transport, hvis du tager til et løb som tilskuer. 

Denne app er nemlig mest af alt tiltænkt til de personer, som skal med til lægterne. Du kan også bruge den til at tjekke F1 og Support løb agendaer, så du har styr på hvornår de forskellige løb skydes i gang. 

Formula 1

Du kan også downloade den officielle F1 app, som blot kaldes for Formula 1. Her går du aldrig glip af nyheder, resultater og analyse af hvad der foregår i Formel 1. Du kan blandt andet følge kørere på banen live og tjekke hvor hurtigt de farer afsted på banen. 

F1 TV

Du kan også overveje at downloade F1 TV. Her får du mulighed for at streame hele sæsonen i Formel 1 live på fx din iPad eller iPhone. Det er naturligvis ikke gratis, men kræver at du har et medlemskab til F1 TV Pro. Men måske foretrækker du den løsning frem for en TV-pakke. Der er især mange F1-fans, som fremhæver de glimrende engelsktalende kommentatorer. Dem føler du måske er mere interessante sammenlignet med de danske. Valget er dit. 

FIA WEC

Mange motorsport fans er også vilde med at spille motorsport spil. Her er et af de mest populære spil den officielle FIA WEC app, som du blandt andet kan downloade til iOS. Denne app skiller sig ud for de seks forskellige løb i FIA World Endurance Championship. Du kan blandt andet suse afsted i Le Mans med en Ferrari, Porsche eller Toyota, når du spiller og spiller denne app på en smartphone eller tablet. 

Top Gear 

Hvis du er glad for at spille motorsport spil, vil du sikkert også nyde Top Gear app’en. Det er en app, der findes både til Android og iOS. Her kan du læse nyheder, analyser og blive godt klædt på med information om de fedeste øser. Du vil sikkert nyde at læse nyhedsartikler i denne app, når du sidder og venter på en person, eller på vejen hjem i toget. Typisk får du meget mere ud af Top Gear app’en en fx at scrolle på Instagram eller TikTok uden et formål.

TikTok og Instagram

Du kan dog sagtens bruge TikTok og Instagram til gode formål som apps til motorsport underholdning. Her kan du følge bilproducenter, racerkørere, events og andre foretagender forbundet med motorsport verden. Det er en unik mulighed for at komme med bag kulissen. Især TikTok har taget verden med storm, og du vil sikkert hurtigt blive suget ned i et hul hvor du kan blive underholdt i timevis.