27/09/2023

6 bedste sportsmotorcykler i 2021

Hvorfor starte med nummer seks, når vi kan starte med den bedste sportsmotorcykel du kan købe i 2021. Der er en grund til, at nogle mærker er de bedste, og sådan er det i alle brancher. Tænk på for eksempel online casinoer – mange bliver mere og mere populære, hvis de har en bonuskode som Pip.dk bonuskode til deres brugere. Efter den logik…Nedenfor kan du se en liste over de seks bedste, og vi starter som sagt med den bedste, som har Ducati skrevet på siden af den. Læs mere nedenfor.

1.  2021 Ducati Panigale V4S

Denne kværn kaldes for Ducatis mest kraftfulde maskine til dags dato. Det er en sportsmotorcykel til en pris på næsten 685.000 kr., så du skal frem med tegnebogen for at investere i dette vidunder af en motorcykel. Der er tale om sofistikeret sportsmotorcykel med topklasse. Den har blandt andet 998 cc og 221 hestekræfter. Derfor topper den naturligvis vores liste. 

2.  2021 Honda CBR1000RR-R Fireblade SP

Du kan komme lidt billigere afsted med Honda CBR1000RR-R Fireblade SP. Dog kræver det stadigvæk en investering på omkring mindst 450.000 kr. medmindre at du køber den brugt. 

Der er tale om en seriøs sportsmotorcykel, som blandt andet er designet med MotoGP-teknologi. Derfor er det nummer to på vores liste over de bedste sportsmotorcykler i år. 

3.  2021 Kawasaki ZX-10R

Hvis du specifikt er ude efter en sportsmotorcykel, kan du også overveje Kawasaki ZX-10R. Denne kværn blev designet i et samarbejde med Jonathan Rhea, der kan kalde sig for mester af WSBK. Derfor kalder Kawasaki det for deres mest sportslige model hidtil. 

Hvis Jonathan Rhea er glad for at køre på den, vil du sikkert også elske den. Den kommer med de klassiske sorte og grønne farver, som bestemt vil tiltrække masser af opmærksomhed, når du suser afsted. 

4.  2021 Yamaha YZF-R1

Jo længere vi kommer ned ad listen, desto billigere bliver sportsmotorcyklerne. Du kan også overveje en Yamaha YZF-R1 2021, som bestemt også er en imponerende motorcykel. Den kan du få fingrene i for omkring 107.000 kr. Yamaha bliver ofte omtalt som værende det perfekte brand til uerfarne kørere. Hvis du er ny inden for motorsportsverden, og du ikke har lyst til at smide en halv million kroner på en motorcykel, kan du altså passende starte med en Yamaha YZF-R1.

Steffen Prößdorf, CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, via Wikimedia Commons

5.  2021 BMW S1000RR

Denne motorcykel har tidligere vundet prisen for årets motorcykel af Bilmagasinet. Den imponerende sportsmotorcykel kommer løbende med vidunderlige opdateringer, og den seneste har placeret den i top fem af de bedste sportsmotorcykler i 2021. Her er der tale om en motorcykel med næsten 200 hestekræfter. Den har en topfart på tæt på 300 kilometer timen, som kan få dig til at flyve på racerbanen.

6.  2021 Kawasaki Ninja ZX-6R

Vi kunne have stoppet listen med top fem, men vi følte at endnu en Kawasaki fortjente at komme med på listen. Her er der tale om Kawasakis Ninja ZX-6R 2021. Denne pragtfulde kværn har 635 ccm, 126 hestekræfter og en topfart på omkring 250 km/t. 

Det er måske ikke lige så mange som BMW sportsmotorcyklen, der er nævnt ovenfor, men måske har du heller ikke behov for at suse afsted med 300 kilometer i timen. Det er i hvert fald en fed sportsmotorcykel, som du kan få til en god pris både ny og brugt.